Urządzenia i Akcesoria
Miso Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
mirin50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
honey50 g
-
light brown sugar10 g
-
white miso paste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
3738.1 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2029.2 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Asian Vinaigrette
5 min
Salsa Verde
10 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Thai watermelon salad
50 min
Blueberry and Balsamic Dressing
5 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min