Urządzenia i Akcesoria
Miso Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
mirin50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
honey50 g
-
light brown sugar10 g
-
white miso paste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
3738.1 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2029.2 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Vinaigrette
5min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Basil Pesto
10min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Edamame and Spinach Dip
5min
Cauliflower Rice
10min