Urządzenia i Akcesoria
Miso Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
mirin50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
honey50 g
-
light brown sugar10 g
-
white miso paste100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
3738.1 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
2029.2 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
84.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1 godz.
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Basil Pesto
10 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Salsa Verde
10 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Asian Vinaigrette
5 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min