Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g mirin
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g honey
- 10 g light brown sugar
- 100 g white miso paste
- Wartości odżywcze
- na 280 g
- Kalorie
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 84.5 g
- Tłuszcz
- 6.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 3738.1 mg
Alternatywne przepisy
Basil Pesto
10min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1h 30min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Sous-vide Miso Aubergine
2hod. 50min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Asian Vinaigrette
5 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Sautéed Shallots (350 g)
25min