Urządzenia i Akcesoria
Easy and Quick Vegetable Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz.
3 jars
Składniki
-
water950 g
-
coriander seeds1 heaped tsp
-
salt20 g
-
dried bay leaves3
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
mixed peppercorns1 tsp
-
cauliflower cut in small florets (2-3 cm)180 g
-
carrots sliced (1 cm)90 g
-
broccoli cut in small florets (2-3 cm)90 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
326 mg
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 godz. 20 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Coleslaw
10 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min