Urządzenia i Akcesoria
Easy and Quick Vegetable Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz.
3 jars
Składniki
-
water950 g
-
coriander seeds1 heaped tsp
-
salt20 g
-
dried bay leaves3
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh rosemary3 sprigs
-
mixed peppercorns1 tsp
-
cauliflower cut in small florets (2-3 cm)180 g
-
carrots sliced (1 cm)90 g
-
broccoli cut in small florets (2-3 cm)90 g
-
lemon juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
326 mg
Białko
3 g
Kalorie
225 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Vegetarian Summer Rolls
1 godz.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Flour from cereal grains or pulses
5 min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 min
Refried Beans
20 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Smooth Peanut Butter
5 min