Urządzenia i Akcesoria
Herb and Ricotta Dinner Rolls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
16 pieces
Składniki
-
whole milk60 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
ricotta cheese (see tip), at room temperature240 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
medium eggs2
-
olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried basil½ tsp
-
coarse sea salt for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
490 mg
Białko
9 g
Kalorie
829 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 godz. 40 min
Baguettes
3 godz. 45 min
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Rustic Bread
2 godz.
Herb Bread
1 godz. 10 min
Cheese Biscuits
30 min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Cottage Loaf
3 godz. 30 min
Yoghurt Bread
2 godz.
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min