Herb and Ricotta Dinner Rolls
TM6 TM5

Herb and Ricotta Dinner Rolls

3.8 (17 ocen)

Składniki

  • 60 g whole milk
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 240 g ricotta cheese (see tip), at room temperature
  • 500 g plain flour, plus extra for dusting
  • 2 medium eggs
  • 1 Tbsp olive oil, plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing
  • 1 tsp sugar
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp dried thyme
  • ½ tsp dried basil
  • coarse sea salt, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
829 kJ / 197 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
490 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy