Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Spiced fish stew
2 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min