
Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
137 kcal /
572 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
460 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min