Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min