Urządzenia i Akcesoria
Radish, Carrot and Coriander Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
red radishes400 g
-
carrots400 g
-
soy sauce40 g
-
toasted sesame oil15 g
-
rice vinegar40 g
-
olive oil40 g
-
caster sugar1 ½ tsp
-
sriracha sauce1 tsp
-
fresh coriander leaves5 g
-
toasted sesame seeds1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460 mg
Białko
2 g
Kalorie
572 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Muhamara dip
30min
Asian Chopped Salad
20min
Almond and Seed Crackers
45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Sumac-spiced Houmous
5min