Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g carrots, peeled
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 260 g white wine vinegar
- 260 g water
- 20 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 417.7 kJ / 99.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1389.6 mg
Alternatywne przepisy
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
Pas d’évaluation
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Herbes de Provence
5 Min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40 min
Garlic and sage mash
30 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Cheat's Kaiser rolls
2 godz. 30 min