Crema de coliflor con ramilletes glaseados

Crema de coliflor con ramilletes glaseados

3.9 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

Ramilletes de coliflor glaseados
  • 850 - 900 g de coliflor
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de jarabe de agave
  • 25 g salsa de soja
  • 35 g de agua
  • 10 g de salsa sriracha
  • 5 g de maicena
Crema de coliflor
  • 80 g de cebolla en trozos
  • 100 g de patata en trozos
  • 700 g de agua
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita colmada concentrado de caldo de verduras casero
    1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1471 mg
Białko 9 g
Kalorie 1424 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...