Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ramilletes de coliflor glaseados
- 850 - 900 g de coliflor
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 50 g de jarabe de agave
- 25 g de salsa de soja
- 35 g de agua
- 10 g de salsa sriracha
- 5 g de maicena
Crema de coliflor
- 80 g de cebolla en trozos
- 100 g de patata en trozos
- 700 g de agua
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
-
1
cucharadita colmada de concentrado de caldo de verduras casero
lub 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1424 kJ / 339 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 1471 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 min
Crema de calabaza
45 min
Crema verde con brócoli, puerro y patata
30 min
Crema de guisantes
30 min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 min
Crema de batata con chips
40 min
Crema de coliflor y garbanzos
40 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30min