Urządzenia i Akcesoria
Piel de manzana con especias en polvo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
100 g
Składniki
-
200 g de piel de manzana
-
2 palos de canela en trozos
-
10 - 12 clavos enteros
-
2 anises estrellados
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
8 mg
Białko
2 g
Kalorie
564 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Come bien y vive mejor
71 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Melocotones en almíbar
20 min
Mezcla de especias para tarta de calabaza
5 min
Té frio de hibisco y piña natural
1 godz. 10 min
Mantequilla y suero de leche
20 min
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35 min
Remolacha fermentada
72 godz.
Mermelada de cerezas
35 min
Mermelada de pera y manzana
30 min
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1 godz.
Mermelada de mandarina
35 min
Mermelada de naranja y zanahoria
40 min