Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 100 g de nueces peladas
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 15 g de coco rallado
- 60 g de higos secos
- 60 g de dátiles sin hueso
- 20 g de aceite de coco
Cobertura
- 80 g de anacardos crudos
- 50 g de miel
- 120 g de leche de coco
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 45 g de coco rallado
-
6
higos en rodajas finas
lub 3 brevas en rodajas finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Białko
- 3.21 g
- Węglowodany
- 11.52 g
- Tłuszcz
- 13.17 g
- Błonnik
- 3.16 g
Alternatywne przepisy
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1h 30min
Tarros de probióticos multicolor para el almuerzo
35 Min
Pan de caja sin gluten
40min
Tartaletas de peras de invierno con pistachos
1h 20 min
Plátano al horno con sirope de arce y salsa de coco con perlas de tapioca
1h
Mantequilla de pera con vainilla y jengibre
1h 20 min
Ensalada de bacalao con aderezo de mango
35 Min
Mordisquitos de nuez
1h 45min
Pink bubbles
40min
Flan de coco thai
5h
Mantequilla de nueces pecanas
30min
Pastel de yogur al ras el hanout - Marruecos
1h