Papillotes de pescado con pak choi

Papillotes de pescado con pak choi

3.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de granos de espelta (ver sugerencia)
  • 1 diente de ajo
  • 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2 cm, en rodajas finas)
  • 1 cucharada de miel
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de zumo de lima
  • 30 g salsa de soja
  • 10 g de aceite de oliva
  • 200 g de pak choi en trozos (aprox. 4 cm)
    200 g de hojas de espinaca frescas
  • 4 filetes de pescado blanco sin piel de aprox. 150-200 g cada uno (besugo, lubina, bacalao, dorada, merluza, etc.)
  • 1 cucharada cilantro fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1113.6 mg
Białko 39.3 g
Kalorie 1566.2 kJ / 374.3 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 43.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...