Ensalada de espelta perlada a la griega
TM6

Ensalada de espelta perlada a la griega

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 300 g de espelta perlada
  • 550 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de pepino en dados
  • 70 g de cebolla roja en juliana
  • 50 g de aceitunas negras sin hueso
  • 10 tomates cherry en trozos
  • 200 g de queso feta desmenuzado
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1463 kJ / 349 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
17.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
6.7 g
Sód
589 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy