Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison

Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison

3.8 24 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de blanc de poulet (± 3 cm)
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 25 g de miel
  • 2 c. à café de paprika doux
  • 1 c. à café de sel
  • 500 g d'eau
  • 150 g de courgettes en tranches (1 cm)
  • 150 g de poivron rouge en morceaux (3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 668 mg
Białko 26.8 g
Kalorie 1504.3 kJ / 359.5 kcal
Tłuszcz 24.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...