Riz au porc bruni

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive vierge extra divisé
  • 200 - 255 g épaule de porc, désossée coupée en morceaux (2.5 cm)
  • 60 g vin blanc
  • 70 g d'oignon coupée en morceaux (2.5 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 45 g de poivron rouge coupée en morceaux (2.5 cm)
  • 45 g de poivron vert coupée en morceaux (2.5 cm)
  • ½ - 1 c. à thé bombée de paprika en poudre
  • ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
  • 140 g de riz blanc à grain court
  • 200 g d'eau
  • ½ c. à thé de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1265.4 mg
Białko 25.7 g
Kalorie 2951.7 kJ / 705.5 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 63.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...