Wersje kompatybilne
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais, feuilles lavées et séchées (opcjonalnie)
- 3 gousses d'ail
- 1 piment rouge, long (ou 2 petits)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 750 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 350 g de spaghettis
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 63.5 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30 Min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Trenette au pesto
45 Min
Sauce balsamique
10 min
Cornettes à la viande hachée avec compote de pommes
55min
Pâtes au thon
30 Min
Penne all’arrabbiata
20 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Sauce bolognaise
3h 15min