Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment

Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment

4.5 100 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de persil frais (opcjonalnie) feuilles lavées et séchées
  • 3 gousses d'ail
  • 1 piment rouge long (ou 2 petits)
  • 80 g d'huile d'olive extra vierge
  • 750 g d'eau
  • 1 - 1 ½ c. à café de sel
  • 350 g de spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.7 g
Kalorie 1950 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...