Pain aux différents fruits secs

Pain aux différents fruits secs

4.9 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
20 tranches

Składniki

  • d'eau (voir "Conseil")
    250 - 280 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de miel
    30 g
    30 g de sucre roux
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le moule
    20 g
  • de farine à pain
    250 g
  • de farine de blé complet
    250 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de noisettes décortiquées
    20 g
  • de noix décortiquées
    20 g
  • de fruits secs variés (canneberges, pruneaux, figues, abricots, pommes), coupés en morceaux
    80 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 125 kcal / 523.6 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 20.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 40.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...