Fond d'artichaut à la framboise

Fond d'artichaut à la framboise

3.8 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • artichauts
    4
  • de sel
    250 g
  • de ciboulette fraîche
    30 g
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de fromage frais, type Madame Loïk
    3 pincées
  • de vinaigre de framboise
    20 g
    ½ c. à café de vinaigre balsamique
  • d'huile d'olive
    ½ c. à café
  • de framboises fraîches ciselés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 252.3 kcal / 1049 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 11.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 450.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...