
Urządzenia i Akcesoria
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de gruyère coupé en morceaux d'1 cm150 g
-
de beurre coupé en morceaux de 2 cm70 g
-
de pousses d'épinards frais400 g
-
pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
-
de crème fraîche épaisse entière40 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
œufs6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
423 kcal /
1756 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja