Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère

Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère

4.3 44 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en morceaux d'1 cm
    150 g
  • de beurre coupé en morceaux de 2 cm
    70 g
  • de pousses d'épinards frais
    400 g
  • pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
  • de crème fraîche épaisse entière
    40 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • œufs
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 423 kcal / 1756 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...