Filetes de peixe em papelote com pak-choi

Filetes de peixe em papelote com pak-choi

3.7 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • espelta
    200 g
  • alho
    1 dente de
  • gengibre fresco s/ casca, cortado em fatias (2 mm aprox.)
    2 cm
  • mel
    1 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
  • sumo de lima (½ unid. aprox.)
    30 g
  • molho de soja
    30 g
  • água mais q.b. p/ demolhar
    400 g
  • azeite
    10 g
  • filetes de peixe s/ pele (dourada, robalo, bacalhau, pescada, truta, etc.) cortados em 4 partes (150-200 g cada aprox.)
    600 - 800 g
  • couve pak-choi cortada em pedaços (4 cm aprox.)
    200 g
  • coentros só as folhas
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1113.6 mg
Białko 39.3 g
Kalorie 1566.2 kJ / 374.3 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 43.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...