
Urządzenia i Akcesoria
Salada de lentilhas e pimentos assados
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 doses
Składniki
-
lentilhas vermelhas (ver dica)300 g
-
água1000 g
-
folhas de louro2
-
sal1 c. chá de
-
salsa10 g
-
manjericão10 g
-
cebolinho10 g
-
azeite20 g
-
pimento assado (vermelho e verde), cortado em tiras200 g
-
queijo de cabra cortado em cubos150 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
308.9 kcal /
1292.5 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
503.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Julho com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia