Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes
TM6 TM5 TM31

Lubina a la portuguesa con patatas al vapor y judías verdes

4.0 (4 oceny)

Składniki

Lubina

  • 15 g de hierbas frescas variadas (tomillo, albahaca, romero, etc.)
  • 250 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
  • 400 g de harina de fuerza
  • 1 ¼ cucharadita sal
  • 1 lubina entera, limpia y eviscerada (aprox. 500 g)
  • ½ limón en rodajas de 5 mm
  • 1 ramita de tomillo fresco

Patatas y judías verdes al vapor

  • 500 g de agua
  • 200 g de patatas de guarnición
  • 200 g de judías verdes redondas congeladas

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
8362 kJ / 1998 kcal
Białko
241.3 g
Węglowodany
181.8 g
Tłuszcz
27.8 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Błonnik
16 g
Sód
2261.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy