Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
TM6

Verdinas con bacalao (Cocción lenta)

4.3 (49 ocen)

Składniki

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1535 kJ / 367 kcal
Białko
28.6 g
Węglowodany
31.3 g
Tłuszcz
14.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
14.4 g
Sód
473.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy