Verdinas con bacalao en cocción lenta

Verdinas con bacalao en cocción lenta

4.3 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 473.8 mg
Białko 28.6 g
Kalorie 1535 kJ / 367 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 14.4 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...