Cookies aux peaux de banane

Cookies aux peaux de banane

3.9 26 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
26 pièces

Składniki

  • 100 g de noisettes
  • 100 g de peaux de banane (la peau de 2 bananes), en morceaux (2 cm)
  • 60 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de sucre roux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 150 g de farine de blé
  • 1 œuf
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de pépites de chocolat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 34.5 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 384.4 kJ / 91.9 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 11.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...