Cookies aux peaux de banane

Cookies aux peaux de banane

3.9 23 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
26 pièces

Składniki

  • de noisettes
    100 g
  • de peaux de banane (la peau de 2 bananes), en morceaux (2 cm)
    100 g
  • de beurre coupé en morceaux
    60 g
  • de sucre roux
    50 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de farine de blé
    150 g
  • œuf
    1
  • de bicarbonate de sodium
    ½ c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de pépites de chocolat
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 91.9 kcal / 384.4 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 11.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 34.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...