Cookies aux peaux de banane
TM6 TM5

Cookies aux peaux de banane

3.9 (22 oceny)

Składniki

  • 100 g de noisettes
  • 100 g de peaux de banane (la peau de 2 bananes), en morceaux (2 cm)
  • 60 g de beurre, coupé en morceaux
  • 50 g de sucre roux
  • 50 g de sucre en poudre
  • 150 g de farine de blé
  • 1 œuf
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 pincée de sel
  • 50 g de pépites de chocolat

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
384.4 kJ / 91.9 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
0.7 g
Sód
34.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy