Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour pork ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2266 mg
Białko
121.8 g
Kalorie
7578.2 kJ /
1804 kcal
Tłuszcz
133.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
46.9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min