Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour pork ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2266 mg
Białko
121.8 g
Kalorie
7578.2 kJ /
1804 kcal
Tłuszcz
133.7 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
46.9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min