
Urządzenia i Akcesoria
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
olive oil1 oz
-
asparagus, green woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided38 oz
-
garlic cloves divided2
-
sugar2 tsp
-
onions cut into pieces (1 small onion)2 oz
-
unsalted butter cut into pieces, divided3 ½ oz
-
potatoes cut into pieces5 oz
-
spinach leaves, frozen thawed and drained3 ½ oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
ground nutmeg1 pinch
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
-
pine nuts1 oz
-
fresh red chili deseeded, chopped1
-
heavy whipping cream5 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
376.2 kcal /
1583.2 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
23.2 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Sód
443.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Golden Beet Gazpacho
50 min
Hungarian Mushroom Soup
35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Tomato Basil Soup
40 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Basic Soup Purée
45 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min