Urządzenia i Akcesoria
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
olive oil1 oz
-
asparagus, green woody ends discarded, cut into pieces (approx. 1 in.), divided38 oz
-
garlic cloves divided2
-
sugar2 tsp
-
onions cut into pieces (1 small onion)2 oz
-
unsalted butter cut into pieces, divided3 ½ oz
-
potatoes cut into pieces5 oz
-
spinach leaves, frozen thawed and drained3 ½ oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube crumbled1
-
ground nutmeg1 pinch
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
salt1 tsp
-
pine nuts1 oz
-
fresh red chili deseeded, chopped1
-
heavy whipping cream5 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
443.7 mg
Białko
8 g
Kalorie
1583.2 kJ /
376.2 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Asparagus Soup
15 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Pea Soup
30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min