Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 oz aged sharp cheddar cheese, cubed (1 in.)
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- 32 oz vegetable broth
- 20 oz broccoli florets, in pieces (1 in.)
- 3 oz heavy whipping cream
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1284 kJ / 307 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 773 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Cream of Asparagus Soup
15min
Creamy Tomato Soup
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Turkey Chili
45min
Split Pea Soup
1h 25min
Baked Crab Dip
15min
Asparagus Cream Soup
25 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Hungarian Mushroom Soup
35 Min