Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Ginger Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil½ oz
-
fresh ginger½ oz
-
butternut squash cut into pieces14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
cashews raw2 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water26 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Ratatouille
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Pea Soup
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Leek and Potato Soup
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min