Butternut Squash and Ginger Soup
TM6 TM5

Butternut Squash and Ginger Soup

3.7 (109 ocen)

Składniki

  • ½ oz oil
  • ½ oz fresh ginger
  • 14 oz butternut squash, cut into pieces
  • 3 ½ oz potatoes, cut into pieces
  • 2 oz cashews, raw
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground white pepper
  • 26 oz water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
697 kJ / 166 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy