
Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Ginger Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil½ oz
-
fresh ginger½ oz
-
butternut squash cut into pieces14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
cashews raw2 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water26 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
166 kcal /
697 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Leek and Potato Soup
40 min
Ratatouille
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Tomato Basil Soup
40 min
Pea Soup
30 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Carrot Ginger Soup
20 min