Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Ginger Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oil½ oz
-
fresh ginger½ oz
-
butternut squash cut into pieces14 oz
-
potatoes cut into pieces3 ½ oz
-
cashews raw2 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water26 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
697 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Cream Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Ratatouille
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Pea Soup
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min