Butternut Squash and Apple Soup
TM6 TM5

Butternut Squash and Apple Soup

4.1 (108 ocen)

Składniki

  • 4 oz onion quartered (approx. ½ onion)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 24 oz butternut squash, stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)
  • 12 oz green apples, quartered (approx. 2 med. apples)
  • 2 oz carrots, cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)
  • 2 oz celery, cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)
  • 24 oz water
  • 1 ½ heaping tbsp vegetable stock paste
    lub 2 vegetable stock cubes
  • ½ tsp ground ginger
  • ½ tsp ground coriander
  • ¼ tsp ground cumin
  • 2 oz heavy whipping cream (optional)
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
548 kJ / 131 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy