Butternut Squash and Apple Soup

Butternut Squash and Apple Soup

4.1 130 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions

Składniki

  • onion quartered (approx. ½ onion)
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • butternut squash stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)
    24 oz
  • green apples quartered (approx. 2 med. apples)
    12 oz
  • carrots cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)
    2 oz
  • celery cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)
    2 oz
  • water
    24 oz
  • vegetable stock paste
    1 ½ heaping tbsp
    2 vegetable stock cubes
  • ground ginger
    ½ tsp
  • ground coriander
    ½ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • heavy whipping cream (optional)
    2 oz
  • ground black pepper
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 548 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...