
Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Apple Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
onion quartered (approx. ½ onion)4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
butternut squash stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)24 oz
-
green apples quartered (approx. 2 med. apples)12 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)2 oz
-
water24 oz
-
vegetable stock paste1 ½ heaping tbsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
heavy whipping cream (optional)2 oz
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
131 kcal /
548 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Leek and Potato Soup
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Pea Soup
30 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Tomato Basil Soup
40 min
Carrot Ginger Soup
20 min