Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash and Apple Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
onion quartered (approx. ½ onion)4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
butternut squash stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)24 oz
-
green apples quartered (approx. 2 med. apples)12 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)2 oz
-
water24 oz
-
2 vegetable stock cubesvegetable stock paste1 ½ heaping tbsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
heavy whipping cream (optional)2 oz
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
548 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Tomato Basil Soup
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Pea Soup
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Basic Soup Purée
45 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Carrot Ginger Soup
20 min