Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 vypeckovaných černých oliv, na plátky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800
gramů konzervovaných rajčat, drcených
lub 800 gramů rajčatové passaty - 1 - 2 špetky cukru (opcjonalnie)
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 godz.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Jambalaya
1 godz.
Mexický quinoa salát
30 min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Polenta s hříbky
55min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Veganská liptovská pomazánka
12h 10min
Bylinkové pesto s burratou
15min
Omáčka arrabbiata
40 min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30 min