Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 vypeckovaných černých oliv, na plátky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800
gramů konzervovaných rajčat, drcených
lub 800 gramů rajčatové passaty - 1 - 2 špetky cukru (opcjonalnie)
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Thajské nudle s červeným kari a paprikami
25min
Červené rybí kari
30min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h
Cibulačka v chlebu
55min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1h
Turecká nevěstina polévka
50min