Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

5.0 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 porce

Składniki

  • 60 gramů stroužků česneku
  • 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu jen jehličky
  • 90 gramů olivového oleje
  • 800 gramů jehněčí plece v celku
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 200 gramů cibule na klínky
  • 1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
    1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky (opcjonalnie)
  • 850 - 950 gramů vody
  • 500 gramů nových brambor

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Sód 1106 mg
Białko 40 g
Kalorie 3393 kJ / 810 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...