Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
TM6

Pomalu vařené jehněčí po středomořsku

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 60 gramů stroužků česneku
  • 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
  • 90 gramů olivového oleje
  • 800 gramů jehněčí plece, v celku
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 200 gramů cibule, na klínky
  • 1 ½ - 2 čajové lžičky masové dochucovací pasty
    lub 1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l )
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky (opcjonalnie)
  • 850 - 950 gramů vody
  • 500 gramů nových brambor

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
3393 kJ / 810 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
59 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
3.7 g
Sód
1106 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy