Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů stroužků česneku
- 5 - 10 gramů čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- 90 gramů olivového oleje
- 800 gramů jehněčí plece, v celku
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 200 gramů cibule, na klínky
-
1 ½ - 2
čajové lžičky masové dochucovací pasty
lub 1 ½ - 2 kostky masového bujónu (kostka bujónu pro 0,5l ) - 1 čajová lžička sladké červené papriky (opcjonalnie)
- 850 - 950 gramů vody
- 500 gramů nových brambor
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3393 kJ / 810 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 1106 mg
Alternatywne przepisy
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50 min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1h
Restované hovězí s caponatou
45 min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min
Grilované kuře s mrkvovým kuskusem
1h 40min
Sous-vide roastbeef
94 Std. 45 Min
Restované hříbky s česnekem
20 min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35 min
Orientální bramborový salát
2h
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min