Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
- 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40 min
Brusinkové kuličky s kešu a mandlemi
15min
Dip z červené řepy
15min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Řecký zelný salát
2h 15 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Salát romanesco
1 Std. 45 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min