Urządzenia i Akcesoria
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
½ svazku čerstvé petržele jen lístky, plus navíc na ozdobu
-
2 stroužky česneku
-
60 gramů cibule napůl
-
80 gramů mrkve na kousky
-
½ čajové lžičky mleté pálivé papriky
-
10 gramů rajčatového protlaku
-
40 gramů olivového oleje
-
800 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička krupicového cukru
-
500 gramů bílé fazole, velké konzervovaných, scezených
-
2 snítky čerstvého oregana jen lístky, nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
12.6 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
V Řecku
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1 godz. 15 min
Pečené fazole
1 godz. 25 min
Pomalu vařené fazole haricot
14 godz. 40 min
Čočka na kari s dýní v páře
1 godz. 15 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50 min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Čočkové stew s pancettou
1 godz.
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1 godz. 45 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Musaka z červené čočky
2 godz. 20 min