Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů sušeného žlutého hrachu
- 700 gramů vody
Pistou
- 5 snítek bazalky, jen lístky
- 4 stroužky česneku
-
100
gramů sýru gruyère, na kousky
lub 100 gramů parmazánu, na kousky - 115 gramů olivového oleje
Polévka
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, bílé části, na kousky
- 50 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 20 gramů olivového oleje
- 1000 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
- 1 sušený bobkový list
- 150 gramů šunky od kosti, na větší kostky (cca 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3516 kJ / 837 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrstková polévka
10h 40min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 分钟
Čočková polévka
1 Std. 35 Min
Gulášová polévka s čerstvou paprikou
1 Std. 35 Min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 分钟
Fazolová polévka s klobásou
35 分钟
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45 Min
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min
Koprová polévka
20min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.