Urządzenia i Akcesoria
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porce
Składniki
-
2 čajové lžičky olivového oleje plus na vymazání
-
1 snítka čerstvý rozmarýn pouze lístky
-
1 snítka čerstvého nasekaného tymiánu
-
480 gramů vody
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
100 gramů kukuřičné mouky
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
2 špetky soli plus podle chuti
-
20 gramů másla na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ty a já
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Masala chai
15 min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Polenta s čedarem
15 min
Pohankové nudle (bez lepku)
35 min
Paprikovo-cuketový quiche
1 godz.
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1 godz.
Gratinované pohankovo-pšeničné palačinky se špenátem, slaninou a ricottou
1 godz. 45 min
Slaný koláč s quinoou, slaninou a fazolemi
1 godz. 5 min
Veganský nářez na způsob sýra
6 godz. 40 min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Fazolový burger (veganský)
1 godz. 20 min