Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 1 cibule (cca 100 gramů), napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů olivového oleje
- ¾ čajové lžičky marockého koření ras el hanout
- ¼ čajové lžičky mletého římského kmínu
- 300 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ½ čajové lžičky soli
- 120 gramů bulguru
- 20 gramů citrónové šťávy
- 50 gramů baby špenátu (viz Tip)
- 50 gramů jadérek granátového jablka
- 30 gramů vypeckovaných černých oliv, napůl
- 50 gramů fety, na kostky (1–2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1567 kJ / 374 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 9.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
40min
Špaldový salát
20 min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 min
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Keine Bewertungen
Mořský okoun s citrónem a kuskusem s bylinkami
35 Min
Mexický quinoa salát
30min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min
Cuketový bowl s tofu
40min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min