Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky (2 mm)
- 30 gramů olivového oleje, plus extra pro smažení
- 100 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 200 gramů batátů, na kousky (3 cm)
- 100 gramů cukety, na kousky (3 cm)
- 100 - 150 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 6 velkých vajec (63-73 gramů)
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 80 gramů kozího sýra, měkkého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1382 kJ / 330 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Musaka
1 Std. 55 Min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2 godz.
Gratinované cukety a rajčata
1 godz.
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1 godz. 15 min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Zeleninové kari s rýží
1 godz.
Cuketové lasagne se sýrem
1 godz.
Quiche s fetou a červenou řepou
1h 50min
Zapečená dýně s čedarem
45 min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 godz.
Musaka z červené čočky
2h 20min