Wersje kompatybilne
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 170 gramů cibule, žluté, na klínky
- 600 gramů rajčat, zralých, na kousky
- 200 gramů pečené červené papriky, konzervované, okapané
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody) - ½ - 1 čajová lžička soli, podle chuti
-
20 - 30
gramů jalapeño chilli papriky, bez semínek, na kousky
lub 20 - 30 gramů konzervované jalapeño chilli papričky - 1 ½ čajové lžičky cukru
- 350 gramů brambor, oloupaných, na kousky (3-4 cm)
- 600 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kostí a kůže, na kousky
- 200 gramů cukety, na plátky (3 cm), potom na čtvrtky
- 100 gramů baby špenátu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 796 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dušené hovězí stew
1u. 40min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 Min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50 Min
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12u.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3 Std.
Low carb lasagne
1h 30min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40 Min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min