
Urządzenia i Akcesoria
Brown Rice Congee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
minced meat (chicken or pork)200 g
-
toasted sesame oil3 tsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic clove1
-
yellow onion30 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tbsp
-
brown rice rinsed150 g
-
water1300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
283 kcal /
1186 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
239 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Braised Eggs
Brak ocen
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Dried Shrimp Sambal
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Homemade Soy Milk
35 min