Urządzenia i Akcesoria
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Steamed chicken
-
boneless chicken thighs (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips500 g
-
young ginger sliced10 g
-
garlic cloves chopped3
-
light soy sauce2 tbsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
cornflour (starch)1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
white pepper powder½ tsp
Steamed egg
-
water220 g
-
eggs (approx. 3 eggs)150 g
-
salt½ tsp
Steamed rice
-
rice rinsed200 g
-
water1000 g
-
light soy sauce to drizzle1 tsp
-
fried shallots1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1019.7 mg
Białko
33.9 g
Kalorie
1864.9 kJ /
445.7 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
First Flavours
30 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Pandan Sponge Cake
1 godz.
Chicken adobo
30 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Char Kway Teow
25 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Stir Fried French Beans
15 min