
Urządzenia i Akcesoria
Piza com batata, cogumelos porcini e salsichas frescas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 doses
Składniki
Massa
-
água210 g
-
fermento de padeiro fresco5 g
-
açúcar1 c. chá de
-
Azeite q.b. p/ untar
-
farinha tipo 65350 g
-
sal1 c. chá de
Cobertura
-
água500 g
-
batata cortada em fatias (5 mm aprox.)250 g
-
tomilho seco1 pitada de
-
Azeite q.b. p/ untar e temperar
-
queijo mozarela cortado em fatias (7-8 mm aprox.)120 g
-
cogumelos porcini frescos cortados em fatias100 g
-
salsicha fresca de porco s/ pele, defeita120 g
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
alecrim só as folhas1 pé de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
369.3 kcal /
1545.3 kJ
Białko
16.2 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
449.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rockstars
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia