
Urządzenia i Akcesoria
English Brunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
olive oil40 g
-
caster sugar5 g
-
tomato purée10 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
cannellini beans, tinned drained200 g
-
brown mushrooms, fresh quartered100 g
-
onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
-
dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
-
cherry tomatoes120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
445.8 kcal /
1865.2 kJ
Białko
22.8 g
Tłuszcz
30.4 g
Węglowodany
22.8 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
810.1 mg