Urządzenia i Akcesoria
English Brunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
olive oil40 g
-
caster sugar5 g
-
tomato purée10 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
cannellini beans, tinned drained200 g
-
brown mushrooms, fresh quartered100 g
-
onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
-
dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
-
cherry tomatoes120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
810.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Tear and Share Snail Bread
2 godz. 45 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Garlic Potatoes with Caraway
1 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Moroccan Mint Tea
25 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min