Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3327 kJ / 795 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7sa 20 dk
Garlic Potatoes with Caraway
1h
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2h
Sicilian Salad
30 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20min
Jersey Royal Potato Salad
40min