Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 chicken legs, skin on and with bone in
- 250 g onions, quartered
- 8 garlic cloves
- 200 g red peppers, cut in pieces
- 12 fresh basil leaves
- 1 - 1 ½ Tbsp chilli sauce, to taste
- 2 Tbsp dried oregano
- 130 g olive oil
- 250 g fresh green beans, topped and tailed, cut in pieces (1 cm)
- 90 g white wine vinegar
- 80 g sugar
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp cornmeal, finely ground
- 2 Tbsp water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3327 kJ / 795 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Prawn Chow Mein
45min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Pollock in Champagne Sauce
Brak ocen
English Brunch
50min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 godz.
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Pink Salad
10 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min