Urządzenia i Akcesoria
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
chicken legs, skin on and with bone in8
-
onions quartered250 g
-
garlic cloves8
-
red peppers cut in pieces200 g
-
fresh basil leaves12
-
chilli sauce to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
dried oregano2 Tbsp
-
olive oil130 g
-
fresh green beans topped and tailed, cut in pieces (1 cm)250 g
-
white wine vinegar90 g
-
sugar80 g
-
curry powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cornmeal, finely ground2 tsp
-
water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
3327 kJ /
795 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Curried Prawns with Rice
1 Std.
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Butter Chicken
50 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Pork Vindaloo
4 Std.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 Std.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Chicken Tikka Masala
45 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.