Rye and Walnut Bread
TM6 TM5 TM31

Rye and Walnut Bread

4.4 (20 ocen)

Składniki

  • 200 g water
  • 40 g honey
  • 20 g olive oil
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 25 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g rye flour
  • 100 g wholemeal flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp fine sea salt
  • 60 g shelled walnuts

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1026 kJ / 245 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy