Urządzenia i Akcesoria
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Preparing the Turkey
-
turkey (5-6 kg, to serve 8-10 people)1
Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
-
lemons thin peelings of skin only2
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
pancetta sliced, cut in pieces80 g
-
mascarpone150 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Stuffing the Turkey
-
onion quartered1
-
bay leaves5
-
white wine175 g
-
water175 g
Roasting
-
pigs in blankets (opcjonalnie)20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1089 mg
Białko
119 g
Kalorie
4036 kJ /
965 kcal
Tłuszcz
50 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1 godz.
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min