Urządzenia i Akcesoria
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porties
Składniki
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
604 mg
Białko
20 g
Kalorie
2638 kJ /
631 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Energieballen
30 Min
Paella met kidneybonen
55 Min
Amandelmelk
10 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 Std. 30 Min
Chili non Carne
1 Std.