Urządzenia i Akcesoria
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porties
Składniki
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
604 mg
Białko
20 g
Kalorie
2638 kJ /
631 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Volkoren pitabrood
Brak ocen
Lemon curd
20 min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min