Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas, in stukken
- 50 g walnoten, gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren, in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik, een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2638 kJ / 631 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 604 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto met Parmezaanse kaas
30 dk
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2sa 30 dk
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min