Wersje kompatybilne
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gebakken kippendijen met kruidensalsa
- 4 kippendijen, met vel
- 1 tl zout
- 3 teentjes knoflook
- ½ tl gedroogde chilivlokken (opcjonalnie)
- 1 - 2 citroenen, zeste en sap
- 30 g olijfolie
- verse peterselie (ong. 5 g)
- 10 g verse koriander, enkel de bladeren
- 10 g rode wijnazijn
- 60 g sjalot
Witte bonen sla met rucola pesto
- 30 g geschaafde amandelen
- 25 g Parmezaanse kaas
- 100 g rucola
- 1 teentje knoflook
- 1 snuifje zout
- 20 g citroensap, vers geperst
- 40 g olijfolie
- 800 g grote witte bonen, uit blik, met vocht (bv. boter bonen/Cannellinibonen)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2981 kJ / 712 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Boekweit met champignons
25min
Popeye's power bowl met bramen
Brak ocen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min