
Urządzenia i Akcesoria
Purée z kalafiora, kopru włoskiego i selera (od 9. miesiąca życia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 porcja
Składniki
-
kalafiora podzielonego na różyczki60 g
-
korzenia selera pokrojonego na kawałki60 g
-
bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)60 g
-
wody500 g
-
masła5 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
89 kcal /
370 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
99 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Marchewka i pietruszka na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Purée z kalafiora i ziemniaka (od 7. miesiąca życia)
35 min
Purée z marchewki, ziemniaka i sałaty (od 6. miesiąca życia)
35 min
Kurczak z koprem włoskim i sałatą (od 6. miesiąca życia)
35 min
Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)
30 min
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 min
Purée z zielonego groszku (dla dzieci)
55 min
Purée z warzyw gotowanych na parze do zamrożenia (dla dzieci)
1 godz. 10 min
Purée z batatów (dla dzieci)
1 godz.