Wersje kompatybilne
Pizza con patatas, boletus y salchichas frescas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa de pizza
- 210 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de aceite de oliva para engrasar
- 350 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Relleno y montaje
- 500 g de agua
- 250 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 1 pellizco de tomillo seco
- aceite de girasol para engrasar
- 120 g de mozzarella fresca en rodajas (7-8 mm)
- 100 g de boletus frescos en rodajas (5 mm)
- 120 g de salchichas blancas frescas sin piel, desmenuzadas
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 ramita de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1545 kJ / 369 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 449.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vigilantes de azúcar
2h 45min
Fajitas cremosas de pavo con champiñones
25 min.
Pizza rústica napolitana (parigina)
3 godz. 45 min
Pizza fantasmagórica
1 Std. 45 Min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40 Min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2 Std.
Cheesecakes con galleta caramelizada
4h 30 min
Pitas integrales con verduras antioxidantes
1 Std. 45 Min
Tortilla vaga de pulpo
30 min.
Pizza con crema de calabaza, queso ahumado y beicon curado
3 godz. 50 min
Empanada murciana de atún
45 Min
Pan relleno de queso (Khachapuri) - Georgia
30 min.