Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)

Ensalada de magret de pato con vinagreta de balsámico y arándanos (Al vacío)

4.3 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 raciones

Składniki

  • magret de pato con piel sin hueso (300-400 g)
    1
  • de sal
    3 pellizcos
  • de especias variadas (canela, clavo, pimienta negra, cayena y jengibre)
    ½ cucharadita
  • de miel
    1 cucharadita
  • de agua
    1700 - 1800 g
  • de vino tinto
    50 g
  • de mermelada de arándanos
    50 g
  • de azúcar
    1 cucharada
  • de vinagre balsámico
    20 g
  • de hojas baby de ensalada variada (mezclum)
    300 g
  • de picatostes
    100 g
  • de queso parmesano en lascas
    50 g
  • de anacardos tostados sin sal
    40 g
  • de frutos rojos frescos variados
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 475 kcal / 1986 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 30.7 g
Węglowodany 28.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 1283.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...