![Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/78dda6bd-7f57-4f61-a442-a9fc48734f81/Derivates/61a30514-3842-4324-9a36-4517dd67a699.jpg)
Wersje kompatybilne
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Muffins de beicon
- 16 - 18 lonchas de beicon ahumado finas
- 20 g de aceite de oliva
-
200
g de setas portobello frescas en cuartos
lub 200 g de champiñones frescos en cuartos - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 cucharaditas de tomate frito estilo casero
- 4 huevos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 12 - 24 mozzarellas mini
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 607.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3hod. 20min
Patatas rellenas de carne con cebolla caramelizada
1 godz.
Patatas rellenas de jamón y gambas
1 godz.
Rollitos de ternera a la pizzaiola
1 godz.
Tarta de parmesano con fiambre de pavo y vegetales
20 min
Flan de verduras con crema de piñones
40 min
Tosta de morcilla de Burgos y pimientos salteados al vino tinto
1 godz.
Bollos de pizza
1h 40min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45 min
Merluza con costra de patata y crema de puerros ahumada
45 min
Salmón gratinado con crema de manzana
30 min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min