Wersje kompatybilne
Muffins de beicon y portobellos a la pizzaiola
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Muffins de beicon
- 16 - 18 lonchas de beicon ahumado finas
- 20 g de aceite de oliva
-
200
g de setas portobello frescas en cuartos
lub 200 g de champiñones frescos en cuartos - 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 12 cucharaditas de tomate frito estilo casero
- 4 huevos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de orégano seco
- 12 - 24 mozzarellas mini
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Białko
- 16.1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 607.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos gratinados
20min
Espirales de hojaldre con espinacas y queso feta
1h 10 min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30min
Rollitos de berenjena con jamón
50 min
Miniquiches de beicon y champiñones
30 min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20 min
Scones de calabacín y orejones
30 min
Pasteles de brócoli y beicon
45 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Espárragos blancos frescos gratinados
1h