
Urządzenia i Akcesoria
Fasolka na ciepło z jajkami z Varomy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 sztuk
Składniki
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki100 g
-
sera żółtego pokrojonego na kawałki60 g
-
jajka4
-
szynki surowej, pokrojonej w kostkę (opcjonalnie)50 g
-
szczypiorku, świeżego (opcjonalnie) drobno posiekanego1 - 2 łyżki
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
białej fasoli, z puszki (w sosie pomidorowym, ok. 200 g, patrz wskazówka)½ puszki
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
152 kcal /
639 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU
12 Przepisów
Polska
Polska