
Urządzenia i Akcesoria
南杏木瓜燉雪耳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
紅棗20 克
-
生甜杏仁 (南杏),浸泡4小時,瀝乾40 克
-
木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
新鮮白木耳 ,撕小塊100 克
-
冰糖120 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
235.3 kcal /
983.6 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
45.6 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan